Έντυπο δρόμου Antifa East, Tεύχος #5

Tο έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας τυπώνεται και μοιράζεται από τον αντιφασιστικό πυρήνα antifa Εast. Μέχρι πρόσφατα λεγόμασταν antifa V. Όμως μεγαλώσαμε, γίναμε περισσότεροι και τώρα περπατάμε και στις άλλες γειτονιές των ανατολικών.
Ζούμε, δουλεύουμε και αράζουμε λοιπόν στα ανατολικά. Είμαστε αντιφασίστριες και αντιφασίστες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με το κράτος και καμιά ανάγκη για εκπροσώπηση. Μιλάμε, γράφουμε και δρούμε οι ίδιοι για εμάς. Προσπαθούμε να κρατάμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας και τα λόγια μας στους τοίχους -με αφίσες, συνθήματα, αυτοκόλλητα. Όταν ο κόσμος γκρεμίζεται δε σώζεσαι μόνος σου από τα συντρίμμια. Γι’ αυτό κι εμείς βρισκόμαστε σε πλατείες, πάρκα. Μιλάμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο γύρω μας. Οργανωνόμαστε και δεν αφήνουμε τα συντρίμμια να μας καταπιούν.
Το έντυπο αυτό λοιπόν είναι μία προσπάθεια επιβίωσης πρώτα απ’ όλα διανοητικής. Είναι η γραπτή αποτύπωση όσων ζούμε και συζητάμε και καταλαβαίνουμε βδομάδα με τη βδομάδα. Αν λοιπόν βρίσκεις κι εσύ τον εαυτό σου μέσα σε αυτό μη διστάσεις να μας βρεις. Αν όχι μην το πετάξεις. Άστο στο επόμενο παγκάκι και κάποιος θα το διαβάσει. Το πληρώνουμε από την τσέπη μας και δε μας αρέσει ο κόπος μας να πηγαίνει στα σκουπίδια.

Φιλιά, Antifa East


ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

– Editorial
– Θέμα με την Τραπ; Μάλλον με την Τάξη μας.
– Τέχνη στα Καφάο
– Χούντα’s Greatest Hits
– Εξακριβώσεις Παντού…για να έχουμε καλή υγεία!
-Τρελό Καλοκαιράκι
-Οι Σωστές Απαντήσεις, Θέλουν Σωστές Ερωτήσεις

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s